Cursurile de navigator pot fi gasite la adresa:

 

https://www.amazonia-navigators.ro/

 

 

 

In parteneriat cu :

AVON

 

 

     Incepand din data de 24 septembrie Asociatia Amazonia in parteneriat cu Avon, "O lectie de viata", da startul celor 12 seminarii in care puteti afla informatii utile privind preventia, drepturile pacientului oncologic, importanta suportului psihologic, experiente din viata pacientilor. Persoanele participante pot beneficia gratis de un consult la sani oferit de un medic chirurg oncolog cu competenta in senologie din Institutul Oncologic Bucuresti. In cazul in care vor avea nevoie de investigatii suplimentare vor fi preluate si indrumate de Victoria Asanache, navigator de pacienti oncologici! 

 

Nu va temeti, nu orice formatiune la san inseamna cancer! Suntem aici pentru a va fi de ajutor!

  

In data de 29 octombrie 2017 Echipa Asociatiei Amazonia va sustine cel de-al treilea seminar "O lectie de viata" in comuna Storobaneasa din judetul Teleorman (la 20 - 30 km de Alexandria). 
Seminarul va avea o incarcatura emotionala speciala pentru ca este organizat in memoria pacientei Rodica Bunea, sotie si mama a doi copii, plecata dintre noi la varsta de 40 ani! 
In urma cu aproximativ 6 luni am intalnit pe coridoarele Institutului Oncologic Bucuresti o femeie slabuta si deosebit de trista, insotita de sotul si de sora ei. Diagnostic: metastaze osoase multiple cu punct de plecare neprecizat!
Cam tot asa a aratat diagnosticul si la finalul ei de viata cu toate stradaniile medicilor, ale eforturilor financiare ale familiei, care a vandut tot ce se putea pentru a merge inclusiv in strainatate, cautand si sperand la vindecarea bolii acestei femei.
Regretul ei, la final de drum..... faptul ca nu a mers la medic la primele simtome ale bolii.....poate de frica, din lipsa de timp, din speranta ca cine stie, poate maine, nu va mai avea dureri!
Mergem, pentru a fi alaturi de sora ei, Steluta Albescu, invatatoare in aceasta localitate, in incercarea ei de a explica comunitatii ca "Un simplu control iti poate salva viata"!
Seminarul va avea loc in sediul Primariei comunei Storobaneasa incepand cu ora 14:00.
Galerie Foto
Al doilea seminar va avea loc in data de 29 septembrie 2017 in incinta Clinicii Hifu Terra Med, din strada Pelinului nr. 22, sector 3, Bucuresti, incepand cu ora 14.00. Galerie Foto
Primul seminar va avea loc in data de 24 septembrie 2017 in incinta Primariei comunei Salcioara, satul Banesti, judetul Dambovita, incepand cu ora 14:00. Galerie Foto

  

O Lectie de Viata